Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Megjegyzés:a névhez írd az e-mail címed,ha választ vársz az üzenetedre,ha nem, valami mást írj,a címhez a neved kell,sajnos ezen nem tudok változtatni PL:Név:classfm@classfm.hu Cím:Class.Admin

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Egy régebbi adással kapcsolatban segítsetek léci

(baggio33@freemail.hu, 2012.08.12 07:17)

Régebbi adásokat adtak le mostanság és volt egy öreg harcmüvész aki Feri melkasát megérintette és Feri hátrarepült ettöl az érintéstöl.Ha tudnátok segíteni , kérnék töletek egy címet vagy elérhetöséget hogy felvegyem a kapcsolatot az Öreg Mesterrel mert hasonló érdeklödésem van és tanulnék én is CSI GONG ot vagy hasonlót.Elöre is köszi .Titeket hallgatlak reggelente ! Nagyon jók vagytok ! Sziasztok és várom a választ .

NE LEGYETEK MÁR BÉNÁK

(Laci, 2012.05.04 17:22)

EMBEREK, NE LEGYETEK MÁR ILYEN HÜLYÉK, EZ NEM A CLASS FM OLDALA, SEMMI KÖZE HOZZÁ, AZ OLDAL LÁTHATÓAN CSAK AZÉRT KÉSZÜLT, HOGY A TULAJDONOSA REKLÁMOKBÓL PROFITÁLJON... MÁR LE VAN ADVA AZ INFÓ, MERT OLDAL SZÖVEGET LOPNI, ÉS SAJÁTKÉNT FELTÜNTETNI AZ EGÉSZET, SZERZŐI JOGOKAT SÉRT.
DE LEGALÁBB TI NE LEGYETEK MÁR ILYEN SZERENCSÉTLENEK, HOGY NEM TUDJÁTOK MEGKÜLÖNBÖZTETNI A KAMU OLDALT AZ IGAZITÓL... JÓÉG.

HELYES CÍM: WWW.CLASSFM.HU

MENJETEK ODA INKÁBB.

Re: NE LEGYETEK MÁR BÉNÁK

(asdasdasd, 2012.07.23 12:09)

szted ebből bárkinek is lenne profitja??XDDDDDDDDDDD tele van eredeti class fm.es linkekkel.. szval sztem nincs semmi félrevezető szándék :///

gyurcsik17@freemail.hu

(Zsolesz, 2012.03.12 14:03)

Sziasztok nekem 1 zenecím kellene ami 12 40 körül ment ha azt a zenét és az utánna lévőnek a címét leírnátok nagyon hálás lennék előlre is kösz:)

timibaba2001@freemail.hu

(Tímea, 2012.02.03 20:15)

Sziasztok!

Hol lehet segítséget kérni! Egyedül nevel a kisfiamat és nagyon nehéz körülmények között élünk! :( HA valaki tud segíteni hova forduljak előre is köszönöm!
Timi

valind27@freemail.hu

(JUDIT, 2012.01.27 15:46)

KÁROS IZZADÁSGÁTLÓkról volt szó pár hónapja.Egy vendég mondott egy oldalcímet, ahol azoknak a termékeknek a nevei szerepelnek, amik károsak a szervezetre.Sajnos elfelejtettem az oldal címét S.O.S., ha valaki tudja, írja meg kérem.Köszönöm

shaolin@rubicom.hu

(Zoltán , 2012.01.22 10:17)

Sziasztok.

Üdvözlöm a stáb tagjait.Nekem egy speciális kérdésem lenne egyenesen Balázshoz,mert Ő tuti,hogy tud segiteni.Egy régebben futó müsorához a Balázs show-hoz kapcsolodik a kérdésem.Volt egyszer egy tehetség kutató vagy tánc verseny a Balázs showban és volt a zsüriben egy vörös haju Rita nevezetü hölgy aki nagyon dekorativ volt.Ki Ő pontosan?Táncos zenész és tudni szeretném,miként tudom őt megtalálni név szerint.Képet nem akarok itt mellékelni.Miként tudom én meg a választ?

Előre is köszönöm a segitséget. Hajrá Morning Show.

Icuska

(tunderbigyo@gmail.com, 2012.01.12 19:41)

Sziasztok!Tudom a mi problémánk elenyésző a többi levél íróhoz képest..de a legjobb barátomról van szó és az ember meg hunyászkodik,könyörög,kér bárkitől ha a barátja bajban van.December elején Barátom fia rommá törte az autójukat,karácsony után 26-án pedig meghalt az édesanyja.Kemény embernek mutatja magát nem panaszkodik és hogy valamennyire elvonja a figyelmét anyukája elvesztéséről,az autó javíttatására koncentrált beszerzett mindent amit tudott,de megakadt,mert 2hete nem talál ajtót a bontóknál a kocsira.Elkezdett betegeskedni,most már ott tartunk hogy csonthártya gyulladása lett egyszóval rá megy az ideg a stressz az egészségére..Féltjük őt!!!! Ezért is fajultam addig hogy KÖNYÖRGÖK mindenkinek aki tudna egy "2006-OS FORD S-MAX BAL ELSŐ AJTÓT" erre lenne szükség az átkozott kocsihoz és talán a gyógyuláshoz! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!

Zoli és családja!:)

(drdugo2010@gmail.com, 2011.12.18 10:23)

EGY (NAGY)BAJBAN LEVŐ CSALÁD KÉRNE SEGÍTSÉGET!!!PÁROM 5 HÓNAPOS TERHES.DE BETEG!!!MOST DERÜLT KI,HOGY TÜDŐBETEG(SARCODIOSIS).VISSZA AKAR(KELL)MENNI DOLGOZNI!!!!!CSAK AZ ÜNNEPEK IDEJÉRE ENGEDEM(NEM SZÍVESEN)A MEGÉLHETÉSÜNK MIATT!!!ÉN A 3-IK MUNKAHELYEMRŐL NEM KAPTAM MEG A FIZETÉSEM(EZ A TAKTIKÁJUK A MUNKAADÓKNAK)ÉS NEM IS VOLTAM BEJELENTVE(KAMU PAPIROK)!!!!MOST NAGYON HIÁNYZIK AZ A TÖBB MINT 300.000 FORINT!!!PERELNI NEM TUDOK!!DE EGY ÜGYVÉD AKI ELVÁLLALNÁ INGYEN TALÁN TUDNA SEGÍTENI!SAJÁT BT-M VOLT!!!OTT IS ÁTVÁGOTT A KÖNYVELŐ!!!!LENNE MUNKÁM DE SAJÁT AUTÓ KELLENE HOZZÁ!!AZ SINCS.MÁRCIUSBA JÖN A BABA A BÉRLAKÁST FEL KELLENE ÚJÍTANI 500.000 FT.A BÉRLETTEL ELVAGYUNK MARADVA 2 HÓ,20.000 FT/HÓ.VILLANY 2 HÓ,18.000 FT/HÓ. EZZEL TUDUNK CSAK FŰTENI NINCS KÉMÉNY!GYEREKTARTÁS 2 HÓ 10.000 FT/HÓ.A NAGYFIAM NÁLUNK SZERETNE MARADNI!!!DOLGOZUNK MIND A KETTEN (ÉN NAPI 3000 FT-ÉRT ESŐBE ,HÓBA, SÁRBA).KÜZDÜNK!!!DE SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGÜNK,HOGY TOVÁBB LÉTEZHESSÜNK,EGY KISMAMA,EGY 11 ÉVES FIÚ,ÉS EGY BÜSZKE ÉDESAPA!HA AKAR,SEGÍTSEN!!ÜDVÖZLETTEL:A REMÉNY RABJAI?.)

Solt kossth l.u88

(Árizsné Erzsi mama, 2011.12.17 06:10)

MEGHATÓ AZ A REKLÁMNAK BEADOT KISLÁNY HAG AKI FÁJÓ SZIVVÉL HIVJA AMAMÁJÁT, HOGY MAMMA , MAMMA. A CSALÁDBA VAN AKI VAN AKI SZERETNE ÖRÖKBE FOGADNI EGY PICI LÁNYT MERT SAJÁT NEM LEHET, DE NEM MEGY A SOR ELŐBB.HOVA FORDULHATNÁNAK SEGITSÉGÉRT!!!A MEVEM KÉREM TITKOSAN KEZELNI! Boldog Békés Karácsonyt Kivánok, és van ahol egy Anya várja mikor lessz egy bébi akki nekki mondja hogy Mamma Mamma.

segítségkérés

(Dorka, 2011.12.09 19:54)

Szia.:)
Ma reggel 7 óra előtt volt egy olyan zene a rádióban,amiben a következő szavak szerepeltek:"kettős élet,és "előre tartok" ..ha tudtok segíteni,az nagyon jó lenne.előre is köszönöm.:) szia

classfm@classfm.hu

(Tóthné Éva vijopa@freemail.hu, 2011.11.25 08:29)

Szia Jenő.Ha tehetem mindig hallgatom a műsorodat.Sokszor a rácsodálkozok,hogy menyi kilátás talán helyzetbe került ember él köztünk.Én 57 évesen naivan mindig azt hittem,hogy velem SOHA nem történik ilyen!Eddig mindig kiálltam,és segítettem a nehéz helyzetbe került embereken.Soha nem gondoltam volna, hogy akkor amikor nekem lesz szükségem mások segítségére akkor az aki segíteni tudna,az inkább kárörvendő.A történetem csak a szokásos.Autóhitel(havi 42000Ft-ről 81000Ft emelkedett)amit nehezen,de becsülettel kinyögtünk!!!!!De sajnos,ez azt hozta magával,hogy elmaradtunk a villany számlával,amit már A szolgáltatókkal egyeztetve részletekbe majdnem sikerült rendesen kifizetni.Mivel előre feltöltős villany óránk van,az EON-nal meg egyeztünk a részlet fizetésbe,amit rendessen fizettünk,még olyan áron is,hogy minimális menyiségű tüzelőt vettünk,és bizony sokszor nagyon szegényes volt az étrendünk.Havi 35000Ft-ot fizettünk.Sajnos megszűnt a munka,ezért novemberbe nem tudtam feladni a megegyezett részletet.Most kaptam egy levelet,hogy egy összegbe fizessek 270530Ft-ot mert érvényét veszítette a szerződésünk az elmaradás miatt,és ráterhelik a házunkra,ami +tetemes költség.Ha ezt nem tudom kifizetni akkor azt hogy??Most mit csináljak?Akkor amikor sok lemondás árán már majdnem sikerül kimászni a gödörből,vissza esünk,és félő hogy már ott is maradunk,mivel ekkora összeget soha nem fogok tudni kifizetni egy összegbe. Ugyan már ismét sikerült munkát találni,de nem keresünk annyit,hogy egybe ekkora összeget ki fizessünk.Kérem,ha volna valaki aki tudna segíteni,segítsen!Tudom nem várhatom el azt,hogy valaki helyettem kifizesse a számlánkat,ezért én úgy gondolom,hogy ha ad valaki kölcsön annyit amiből rendezni tudom,(270000Ft)akkor én vállalom,hogy 1év alatt vissza fizetem,és addig is az autónknak(OPEL CORZA) a törzs könyvét letétbe adnám,vagy nem tudom hogy szokták .Mást sajna nem tudok fel ajánlani.Kérem segítsenek,ne veszítsük le a házunkat ilyen "kis"összeg miatt.Előre is köszönöm.Éva 06202247507

Csiszár Jenőnek!

(Horváth Péter, 2011.11.17 08:44)

Szia Jenő! Tegnap este 22 órakor az utolsó számodat szeretném tudni, mert nagyon tetszett.Köszi a segitségt.További jó egészséget a munkádhoz.
Péter

3463.Négyes Rákóczi 49

(Nagy Zoltán, 2011.11.15 09:50)

Tisztelt Fiúk!Hétfőn hallgattam a reggeli műsort,szülő-gyermek viszonyról.Valószínű nem egyedi eset vagyok,de szeretném ha elolvasnátok levelemet!Édesanyámat vastagbélrákkal műtötték/82 éves/,így segíteni ideiglenesen hozzá költöztem segíteni.A hosszú nyárnak köszönhetően a házak téliesítését,külső munkákat elvégeztem.Fő probléma az,hogy a 100 méterre lakó nővérem/mint kiderült/,nem vállal részt,így magamra maradtam!A polgármesteri hivatal javaslatára bejelenkezés,munkaügyi központba is/ahol értetlenkedtek,hogy nem segély,hanem munka kell/.Nem tudok kihez fordulni,ill.gyakorlatlan vagyok ilyen nemű koldulásban.Ami még bonyolítja a helyzetemet,ugyanitt él nagynéném is,akit természetesen nem zárhatok ki a segítség köréből.Konkrétan segítséget szeretnék Tőletek kérni,hogy valamilyen munkát találjak.Így átolvasva,elég szerencsétlen e levél,de ha kicsit is mellémálltok szóban talán érthetőbbé tudnám tenni magam.06 49 339 331./Tudjátok milyen iszonyúan nehéz,egy ilyen levelet megírni.?/Van mobil is,de a térerő kicsit problémás.Maradok Tisztelettel Zoltán

bananhal@chello.hu

(Éva néni, 2011.10.20 09:36)

Drága kisfiam, Balázs!
Már te is kezded ezt a hülye és irdatlanul idétlen "igazából"-t? Ez, mint szójárás most úgy terjedt el M.o.on, mint valami vírus. Nem elég Jani szavajárása: hogyishívják........
Átkapcsoltam rátok már kb. egy éve, de ez az "igazából" nagyon gáz. Nehéz ám leszokni róla, de tedd meg Balázs, mert ellenszenves!
Puszillak igaz szeretettel, Éva néni (félr.elk.végett: 75 éves).

Fél évszázados lesz apukám!!!

(Apa kicsi lánya, 2011.08.15 10:58)

Sziasztok!!Nem tudom,hogy jó helyen járok-e,de szeretnék útbaigazítást kapni!!Édesapámnak most Csütörtökön lesz az 50. születésnapja,és minden reggel munkába menet a morning showt hallgatja,imádja a mősort.Azt szeretném kérdezni,hogy van e rá mód,hogy felköszöntsék apukámat a fiúk?!Hatalmas meglepetés lenne neki!!Kérlek segítsetek!!!Előre is köszönöm!!!

szyntya

(szyntya@freemail.hu, 2011.08.15 12:01)

Hupsz,most nézem,hogy kell a címem,meg a nevem,hogy tudjatok válaszolni.: szyntya@freemail.hu,és Kárász Cintia.
Üdv,Apa kicsi lánya

semmi

(Robi, 2011.08.09 08:59)

Sziasztok!

Kasza tibi-bek mi a legújjabb száma?

Zene

(chevelle68@citromail.hu, 2011.06.16 13:29)

Sziasztok! Ezer éve keresem ezt a zenét, ami 2011.06.16-án 13:18 körül szólt a rádióban. meg tudnátok mondani mi a címe? örök hálám lenne :)
előre is köszi
Heni

Kis Zsolt

(zsolt@csicsu.hu, 2011.06.09 16:04)

ki az előadója a mostani reklámblokk előtti utolsó dalnak, és mi a címe?? köszi a választ


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26

Következő »